Business continuity in de cloud


Business continuity in de cloud

ICT-Partners |

Door te toename van het aantal en de diversiteit van clouddiensten is er altijd wel een clouddienst te vinden die aansluit bij uw behoefte. Maar wat nu als er een verstoring optreed in de cloud? In dit whitepaper leest u hoe clouddiensten in relatie staan tot de continuïteit van uw bedrijfsvoering en welke relaties benodigd zijn om een clouddienst in te zetten.

Business continuity in de cloud

Tijdens de selectie van clouddiensten heeft u rekening gehouden met de vereiste beschikbaarheid van de services. Maar heeft u ook afspraken gemaakt over de gevolgschade voor uw organisatie op het moment dat de dienst niet beschikbaar is? Omdat het in de cloud zit, weet u niet altijd wat er achter de ”wolken gebeurd”. In dit whitepaper leest u over wat u kunt doen als er een verstoring optreed en de 5 stappen van het business continuity proces.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Business continuity in de cloud - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.