Business Intelligence trendsICT informatiecentrum |

U weet precies de weg in al die data die u elke dag weer ziet groeien? Dat is best knap. Zeker als je bedenkt dat het veel organisaties de grootste moeite kost in deze snel veranderende wereld, zelfs met de juiste instrumenten. Business Intelligence (BI) en Business Analytics (BA) bieden betrouwbare handvatten. Dit whitepaper is bedoeld om u duidelijk te maken waar u op moet letten en hoe tools als BI en BA u kunnen helpen in die oceaan van gegevens.

Business intelligence is hot

Om ook maar iets zinvols te kunnen halen uit die enorme hoeveelheden data waarover ze tegenwoordig beschikken, zien veel bedrijven inmiddels de noodzaak wel in van specialistische hulpmiddelen. Om te kunnen anticiperen op (komende) veranderingen in de markt en binnen de organisatie, zijn tools als Business Intelligence en Business Analytics onontbeerlijk. U moet namelijk voldoen aan strikte wet- en regelgeving omtrent de gegevens die u bewaart en (her)gebruikt. In zowel BI als BA zijn belangrijke trends waar te nemen die u kunnen helpen te bepalen waar kansen en waar bedreigingen liggen. Lees in dit whitepaper om de bedreigingen te kunnen overwinnen en de kansen te grijpen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Business Intelligence trends - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.