Data: zie wat anderen niet zien


data

i³ groep |

Gezien de groeiende overstroming aan gegevens is het van belang dat organisaties de kracht van informatie optimaal benutten. In dit whitepaper leest u hoe verschillende organisaties in 14 verschillende landen omgaan met zakelijk gegevensbeheer.

Overspoeld met data

De hoeveelheid gegevens neemt in een razendsnel tempo toe en Nederlandse bedrijfsleiders weten vaak niet hoe ze hier mee om moeten gaan. Zo’n berg van data bestaat eigenlijk uit drie lagen: Bedrijfskritische gegevens, Redundant, Obsolete en Trivial (ROT)-gegevens en Dark Data. In dit whitepaper leest u wat deze drie lagen betekenen en hoe zij in verhouding staan tot elkaar. Daarnaast leest u een aantal praktische stappen om actie te ondernemen en de Databerg weer onder controle te krijgen.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met een link naar de pagina waar u het document als PDF kunt lezen, opslaan of printen. De aanbieder van dit whitepaper wordt over uw aanvraag geïnformeerd, zodat deze u kan voorzien van extra informatie over dit onderwerp.


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam