Databeveiliging en privacy


databeveiliging en privacy

Visma Raet |

Als uw salarisadministratie zich in de cloud bevindt is databeveiliging zeer belangrijk. Dit whitepaper beschrijft twaalf geavanceerde technieken en werkwijzen waarmee leveranciers salarisgegevens in de cloud beveiligen.

Databeveiliging

Het vakgebied van de informatiebeveiliging is voortdurend in beweging. Bedreigingen duiken dagelijks op. Organisaties die hun bedrijfssystemen in eigen beheer houden, moeten zelf continu investeren in het bijhouden van de ICT kennis van databeveiliging. Dit whitepaper beschrijft twaalf geavanceerde technieken en werkwijzen waarmee leveranciers salarisgegevens in de cloud beveiligen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Databeveiliging en privacy - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.