Datagedreven beslissingen met self service analytics


Self service analytics

Quartess |Tableau Business Intelligence |

Vandaag de dag is data duidelijk een belangrijk element in elk zakelijk beslissingsproces van organisaties. Maar zijn uw gegevens die gebruikt worden voor deze zakelijke beslissingen zowel actueel als accuraat? Dit whitepaper beschrijft enkele simpele stappen om het vertrouwen in data te herwinnen en hoe dit infrastructuur-technisch mogelijk te maken is.

Self service analytics

Beslissingen worden, volgens organisaties, altijd genomen op basis van data. De praktijk toont echter anders. Veel organisaties vertrouwen (nog) niet op hun eigen data en weten niet goed hoe zij met al deze data om moeten gaan. Heeft u uw gegevens onder controle? En hoe zit het met de beveiliging van deze gegevens? Download dit whitepaper om meer te leren over het opbouwen van een data governance strategie.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Datagedreven beslissingen met self service analytics - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.