Datawarehousing en big data voor het MKB


Datawarehousing

Exact |

Datawarehousing bestaat uit het combineren van data uit verschillende bronnen, vaak afkomstig uit een aantal andere IT-systemen, in één hoofddatabase. Oftewel een centrale opslagplaats voor al je bedrijfsdata. Als de data is verzameld en afgestemd, kan het veel eenvoudiger zijn om er echt bruikbare informatie uit te halen en vervolgens te koppelen aan leesbare, realtime KPI’s voor de organisatie. In dit whitepaper leest u over de toepassing en toegevoegde waarde van datawarehousing en big data analytics voor ondernemingen die niet over grote IT-budgetten beschikken.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Datawarehousing en big data voor het MKB - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.