De belangrijkste adviezen bij HRM software selectieICT informatiecentrum |

Gevoelige en persoonlijke gegevens van medewerkers van een bedrijf of organisatie komen regelmatig op straat te liggen of blijken bij een controle niet te kloppen. Hoe u deze gegevens met een HRM systeem op de juiste manier beheert en wat u moet doen om een HRM software selectie uit te voeren, leest u in dit whitepaper.

HRM software selectie advies

Wet- en regelgeving dwingen u alle (privacy gevoelige) informatie in een HRM systeem op de juiste manier – en controleerbaar – te bewaren en te beheren. Een doordachte HRM software selectie scheelt u geld, het voorkomt fouten en biedt grip op mensen en middelen. Het HRM systeem moet echter allereerst voldoen aan de eisen voor uw eigen organisatie. Daaraan kan uitgebreide functionaliteit toegevoegd worden, maar een HRM systeem is een oplossing voor een probleem. Geen doel! Analyseer wat u wilt en nodig hebt en houd vooral zelf de regie. In dit whitepaper van ICT informatiecentrum leggen wij u aan de hand van een aantal belangrijke adviezen uit hoe u een passend HRM systeem voor uw organisatie kunt selecteren.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

De belangrijkste adviezen bij HRM software selectie - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.