De drie dimensies van HCMADP |

Er bestaan veel verschillende vormen van uitbesteding en modellen voor het leveren van systemen. Sommige oplossingen geven u een duidelijk, maar zeer beperkt zicht op uw bedrijf; er zijn echter ook andere oplossingen die u een holistisch, zeer helder inzicht in uw bedrijf kunnen geven. Ontdek middels dit whitepaper of uw HR zo ingericht is om zo efficiënt mogelijk te opereren.

HCM

De markt voor HCM bestaat uit eendimensionale (1D), tweedimensionale (2D) en driedimensionale (3D) oplossingen. Heeft u een compleet overzicht van alle mensen, processen en het technologisch landschap in uw bedrijf? Als het antwoord op deze vraag nee is, is dan is BPO (Business Process Outsourching) misschien iets voor u. Dé oplossing die gericht is op mensen, processen en technologie. Lees in dit whitepaper om uit te vinden hoe en waarom dit werkt.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

De drie dimensies van HCM - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.