De perfecte hybrid cloud-infrastructuur in vier stappen


hybrid cloud

TD Connect |

Een hybrid cloud-infrastructuur biedt de voordelen van zowel private als public cloud. Maar hoe maakt u een goede overstap? En hoe stelt u de perfecte omgeving samen? In dit whitepaper leest u welke vier stappen u kunt ondernemen om de transformatie naar de hybrid cloud-infrastructuur op een efficiënte manier aan te pakken.

Hybrid cloud

De technologie om ons heen veranderd en om als organisatie succesvol te zijn, en te blijven, is het van belang om deze technologische ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Een hybrid cloud-infrastructuur maakt dit mogelijk. De mix tussen private en public cloud zorgt voor meer schaalbaarheid, lagere kosten en betere beveiliging. Het overstappen naar een nieuwe cloud omgeving kan echter lastig zijn. In dit whitepaper leest u meer over de hybrid cloud, de voordelen ervan en welke stappen u kunt ondernemen om de overstap efficiënt te laten verlopen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

De perfecte hybrid cloud-infrastructuur in vier stappen - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.