Front office platform voor de foodbranche


front office platform

Thysia Information Management |

Veel organisaties bewaren hun informatie op veel verschillende plekken en lang niet alle processen worden ondersteund door software. Daarbij komt dat systemen vaak niet op elkaar zijn afgestemd. Kortom, nog te veel e-mail, Excel en dus miscommunicatie. In dit whitepaper leest u over een flexibel front office platform en wat de voordelen daarvan zijn.

Front office platform

Organisaties in de food branche gebruiken diverse applicaties om processen te organiseren. Een productiebedrijf heeft bijvoorbeeld te maken met een ERP systeem om financiële en logistieke transacties te verwerken en een CRM systeem ondersteunt het relatiebeheer. Daarnaast is er software die machines draaiende houdt en ga zo maar door. De diverse systemen fungeren in feite als informatiesilo’s los naast elkaar. Dat kan veel slimmer. In dit whitepaper leest u waarom een flexibel front office platform veel beter is dan de inzet van eilandoplossingen of maatwerk in uw ERP.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met een link naar de pagina waar u het document als PDF kunt lezen, opslaan of printen. De aanbieder van dit whitepaper wordt over uw aanvraag geïnformeerd, zodat deze u kan voorzien van extra informatie over dit onderwerp.


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam