Front office platform voor de foodbranche


front office platform

Thysia Information Management |

Veel organisaties bewaren hun informatie op veel verschillende plekken en lang niet alle processen worden ondersteund door software. Daarbij komt dat systemen vaak niet op elkaar zijn afgestemd. Kortom, nog te veel e-mail, Excel en dus miscommunicatie. In dit whitepaper leest u over een flexibel front office platform en wat de voordelen daarvan zijn.

Front office platform

Organisaties in de food branche gebruiken diverse applicaties om processen te organiseren. Een productiebedrijf heeft bijvoorbeeld te maken met een ERP systeem om financiële en logistieke transacties te verwerken en een CRM systeem ondersteunt het relatiebeheer. Daarnaast is er software die machines draaiende houdt en ga zo maar door. De diverse systemen fungeren in feite als informatiesilo’s los naast elkaar. Dat kan veel slimmer. In dit whitepaper leest u waarom een flexibel front office platform veel beter is dan de inzet van eilandoplossingen of maatwerk in uw ERP.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Front office platform voor de foodbranche - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.