Het selecteren van een cloudleverancier: waar moet u op letten?


Cloudleverancier

Amsio B.V. |

Cloudoplossingen bieden vele mogelijkheden op het gebied van eenvoud, schaalbaarheid, beschikbaarheid en kostenbesparing. Het overstappen klinkt makkelijker dan het in de praktijk vaak is. In dit whitepaper worden negen aandachtspunten besproken waar u op moet letten bij het kiezen van een cloudleverancier.

Cloudleverancier

Er zijn veel verschillende cloudleveranciers met even zoveel mogelijkheden en opties. Daarbij komt dat de markt voor cloudoplossingen niet alleen groeit, maar ook snel verandert. Hoe zorgt u dat u de juiste keuze maakt? Het is niet gek als u vragen heeft of niet weet waar u moet beginnen. De grootste vraag is: wanneer stapt u over op de cloud en vooral bij welke cloudleverancier.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Het selecteren van een cloudleverancier: waar moet u op letten? - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.