Hoe u met e-HRM verzuimkosten aanpaktVisma Raet |

In deze whitepaper worden een aantal concrete tips gegeven welke rol HR kan pakken bij het verlagen van het ziekteverzuim.

Dat er veel te winnen is, mag duidelijk zijn. Een van de aandachtsgebieden van HR is verzuim, wat vaak een grote kostenpost is voor organisaties. Kijk maar eens naar het verzuim binnen uw eigen organisatie. Hoeveel kosten en ongemak brengt dit verzuim niet met zich mee en hoeveel mensen zijn hier dagelijks mee bezig? Lees hoe e-HRM u kan helpen met het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening en het zorgen voor kostenreductie.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Hoe u met e-HRM verzuimkosten aanpakt - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.