In 4 stappen naar uitstekende e-commerceKerridge Commercial Systems |
Met de groeiende e-commerce markt is er ook een veeleisende klant ontstaan. Slechts 21% van de bedrijven denkt dat hun bedrijf voldoende is ingericht voor uitstekende e-commerce. Het goede nieuws: U kunt zich op 4 stappen focussen, om zo uw klanten en uzelf een groot voordeel te doen.

De groeiende e-commerce markt, de veeleisende klant en de uitdagingen die hier bij horen: we weten het allemaal. Maar veel bedrijven blijken nog niet voorbereid te zijn.
Focus op 4 stappen en bereik die uitstekende e-commerce.

    1. Geef uw klant die gepersonaliseerde ervaring.
    2. Zorg dat je makkelijker te bereiken bent voor handel dan de concurrent: mobiele toegang
    3. Integreer uw serviceaanbod.De juiste geintegreerde ICT-oplossing zorgt hier voor
    4. 360 graden business intelligence: houdt de klant happy & uw bedrijf

De mogelijkheid om deze dingen te bereiken, in een relatief korte periode, is wel degelijk beschikbaar voor kleine en medium handelaren en distributeurs

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

In 4 stappen naar uitstekende e-commerce - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.