In 9 stappen naar de juiste HRM software


in 9 stappen naar de juiste HRM software

Visma Raet |

Het kiezen van een nieuw HRM software pakket is een verantwoordelijke taak. De software moet rekening houden met ieders wensen, snel presteren en er aantrekkelijk uitzien. Maar hoe selecteert u nou de juiste software? In dit whitepaper komt u in negen stappen tot een weloverwogen keuze voor een HRM software pakket dat voor uw organisatie het beste is.

HRM software

Al snel wordt bij de selectie van een HRM software systeem gekozen voor de software met de meest uitgebreide functionaliteiten. Het is echter verstandiger om vooraf eerst precies vast te stellen wat de behoeftes zijn van uw organisatie. Welke organisatiedoelen moet de software ondersteunen? Het selectieproces vraagt van alle deelnemers een aardige tijdsinvestering, maar voorkomt veel discussies achteraf. Softwaresucces staat of valt immers met acceptatie. In dit whitepaper staan negen stappen geformuleerd die u helpen om tot de juiste keuze van een HRM software te komen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

In 9 stappen naar de juiste HRM software - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.