Kansen voor HR in onzekere tijdenADP |

De wereld om ons heen veranderd constant en bedrijven moeten hier op inspelen. Zij moeten reageren op de Brexit en valutaschommelingen opvangen. En niemand weet wat ons nog meer te wachten staat. Ingrijpende gebeurtenissen volgen elkaar steeds sneller op. In dit whitepaper leest u hoe u zich staande kunt houden in onzekere tijden en waar de kansen voor HR liggen om te investeren.

Veranderende HR omgeving

Vooral HR teams hebben te maken met een voortdurend veranderende omgeving. Ze proberen de nieuwste technologie en alle recent gewijzigde wet- en regelgeving bij te houden en moeten intussen ook nog voldoen aan de behoeften van een divers personeelsbestand. Simpele dingen als niet kunnen beschikken over de juiste informatie over salaris en arbeidsvoorwaarden kan tot grote problemen leiden. In dit whitepaper leest u waar de kansen voor HR liggen om te investeren en hoe u het beste uit uw mensen kunt halen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Kansen voor HR in onzekere tijden - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.