Optimaliseer sales


Sales

Teamleader |

Het optimaliseren van je sales gaat over het effectieve gebruik van bronnen om zoveel mogelijk verkoopkansen te converteren. In feite kan er meer bedrijfswaarde verkregen worden door de juiste mensen van de juiste technieken en tools te voorzien om hun inspanningen te ondersteunen. Door je inspanningen stap voor stap aan te passen en te optimaliseren, zie je al snel een positief effect op de prestaties van de hele organisatie. Dit whitepaper helpt je om op het juiste pad te komen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Optimaliseer sales - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.