Outsourcing voor CIO’sCegeka |

CIO’s staan onder enorme druk. Hun rol is razendsnel aan het veranderen van Chief of Technology, met vooral een ondersteunende rol en bescheiden impact, naar Chief of Innovation, één van de sleutelfiguren in organisaties. De reden daarvoor is simpel: in tijden van digitale transformatie is IT wat een bedrijf maakt of kraakt. Outsourcing is voor CIO’s die sneller en slimmer wil innoveren dan zijn concurrenten bijzonder relevant. In dit whitepaper wordt uitgelegd waarom.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Outsourcen is durven - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.