Performance ManagementTrakstar |

Er zijn twee hoofdproblemen als het gaat om beoordelen van het human capital: enerzijds het instrument als zodanig en anderszijds het effect van dit instrument op de medewerkers. Lees in dit whitepaper waarom traditioneel beoordelen niet meer werkt en hoe u een aantrekkelijke werkgever kunt blijven.

Human Performance Management

Het beoordelingsproces van uw medewerkers roept vaak negatieve associaties op. U kunt dit proces echter anders benaderen waardoor het beoordelen een eerlijker en positiever proces wordt. Daardoor wordt de organisatie beter aangestuurd en wordt uiteindelijk de betrokkenheid van de medewerkers vergroot. Lees in dit whitepaper waarom traditioneel beoordelen niet meer werkt en het nieuwe beoordelen in vijf stappen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Performance Management- ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.