Slim op weg naar de juiste cloudoplossing


cloudoplossing

TD Connect |

De cloud. Een begrip wat ons steeds bekender in de oren klinkt: het is al lang geen hype meer. Het heeft de manier waarop organisaties omgaan met IT veranderd. Maar waar moet u op letten als u een cloudoplossing wilt gebruiken? In dit whitepaper leest u over de afwegingen en aandachtspunten die belangrijk zijn als u de overstap wilt maken.

De ideale cloudoplossing

De ideale cloudoplossing hoeft niet per definitie een keuze te betekenen tussen public of private. De hybrid cloud biedt namelijk de voordelen van beide varianten. Denk aan een situatie waarbij enerzijds een lokale server wordt gebruikt voor bedrijfsspecifieke software en anderzijds een public
cloud voor het bewerken en delen van documenten via een online applicatie. Kortgezegd is de hybrid cloud de combinatie van ‘een stukje hier en een stukje daar’. In dit whitepaper leest u meer over de public, private en hybrid cloud en de afwegingen die u moet maken bij de keuze voor een cloudoplossing.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Slim op weg naar de juiste cloudoplossing - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.