Uitdagingen voor HRADP |

HR teams hebben te maken met een landschap dat continu in beweging is. Lokale regelgeving, complex risicobeheer en diverse vormen van arbeidscontracten strijden om aandacht. Tegelijkertijd willen werknemers steeds meer als individu behandeld worden. Het managen van tijd en arbeid wordt zo steeds een stukje moeilijker. Lees in dit whitepaper hoe u een goede balans kunt vinden tussen deze twee factoren.

HR staat voor belangrijke uitdagingen

Het stroomlijnen en integreren van bestaande systemen en processen lijkt een onmogelijke taak. Er zijn steeds meer data om te beheren en bovendien wordt het lastiger om de gewerkte tijd en aanwezigheid van medewerkers vast te leggen en op een strategische wijze te managen. Veel organisaties werken daarbij met verouderde systemen die verdere ontwikkeling van de prestaties in de weg staan. In dit whitepaper ordt beschreven hoe u als HR manager de factoren tijd en arbeid goed kunt managen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Uitdagingen voor HR - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.