Van een fileshare naar DMS in SharePoint Online


van fileshare naar sharepoint online

ETTU |

Iedereen krijgt dagelijks steeds meer informatie tot zich, thuis en op het werk. Meestal wordt deze informatie aangeboden op lokale netwerkschijven, ook wel fileshares genoemd. In dit whitepaper leest u zes 6 redenen om van een fileshare naar een document management systeem (DMS) in SharePoint Online te gaan.

In fileshares worden documenten opgeslagen in mappen die door de gebruiker zelf worden aangemaakt en ingedeeld. Het nadeel van een fileshare is dat de indeling van de mappen en documenten en de benaming ervan niet voor iedere gebruiker logisch is. Met het gevolg dat documenten niet gemakkelijk teruggevonden kunnen worden ook al staan ze op dezelfde netwerkschijf opgeslagen. En ook het beheren en archiveren van de informatie kost daardoor veel tijd en geld.

Sharepoint Online

SharePoint Online biedt een platform om al deze documenten en informatie op een gebruiksvriendelijke manier te ontsluiten en beschikbaar te stellen. Dit whitepaper beschrijft daarom de 6 redenen om van een fileshare naar een documentmanagement systeem (DMS) in SharePoint Online te gaan:

  1. Automatisch versiebeheer
  2. Samenwerken aan documenten met collega’s
  3. Eén versie van de waarheid
  4. Overal, op elk device en browser toegankelijk
  5. Eenvoudig terugvinden van informatie
  6. Bestanden eenvoudig delen

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Van een fileshare naar DMS in SharePoint Online - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.