Voorraadbeheer verbeteren in zes stappen


Verbeter uw voorraadbeheer in 6 stappen

Kerridge Commercial Systems |

Goed voorraadbeheer staat in lijn met het bieden van goede klantenservice. Iedereen weet hoe vervelend het is wanneer een item dat u wilt aanschaffen niet meer op voorraad is. In dit whitepaper leest u zes eenvoudige stappen om uw voorraadbeheer te verbeteren.

Het belang van goed voorraadbeheer

Voorraadbeheer behelst alles wat te maken heeft met het beheren van goederenstromen binnen je onderneming. Om de kosten van de opslag zo laag mogelijk te houden, is het van belang om zo zin mogelijk goederen in voorraad te houden. Toch moet u altijd voldoende voorraad hebben om te kunnen voldoen aan de vraag. Voorraadbeheer zorgt voor een goed evenwicht. In dit whitepaper leest u zes stappen om te komen tot goed voorraadbeheer, die u vervolgens in uw eigen bedrijf kunt implementeren.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Voorraadbeheer verbeteren in zes stappen - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.