Zo kiest u het juiste PIM systeem


PIM systeem selecteren

ICT informatiecentrum |

Productie, levering, marketing en verkoop wordt steeds meer geïnternationaliseerd. Het gevolg hiervan is een groei in productdata die door verschillende partijen verwerkt en beheerd moet worden. Een product information (PIM) systeem biedt u hier de juiste oplossing voor. In dit whitepaper leest u hoe u het voor u juiste PIM systeem kiest.

PIM systeem selecteren

De selectie van een PIM systeem vereist een goede voorbereiding. U doet een investering voor de lange termijn en de keuze van een verkeerd systeem kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Maar hoe groot is die investering? De prijzen voor een PIM systeem lopen zeer uiteen. Er bestaan gratis pakketten, pakketten voor kleine bedrijven maar ook systemen die oplopen tot €500.000. Maak hier kennis met de belangrijkste eigenschappen van een PIM systeem en lees hoe u de juiste oplossing kiest.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Zo kiest u het juiste PIM systeem - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.