7 stappen naar het juiste datacenter


7 stappen naar het juiste datacenter

ICT informatiecentrum |

Als u besluit om uw gehele of een deel van de infrastructuur van uw organisatie te verhuizen naar een externe datacenter, zult u keuzes moeten maken. In dit whitepaper leest u 7 stappen die leiden naar een weloverwogen beslissing over het juiste datacenter.

Datacenter

Het wel of niet overgaan op een externe datacenter is een lastige keuze. Het feit dat Nederland zo’n 150 datacenterlocaties telt, maakt de keuze wélke datacenter dan bij uw organisatie past nog lastiger. Hoe beslist u welke datacenters het best bij u passen en waar moet u op letten?

De eerste stap is het in kaart brengen van de behoeften van uw organisatie. Welke diensten wilt u afnemen en welke beschikbaarheid heeft u nodig? Wat zijn de huidige en toekomstige behoeftes? In dit whitepaper worden deze vragen en de overige zes stappen aan u voorgelegd zodat u het juiste datacenter kan kiezen die past bij uw organisatie.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

7 stappen naar het juiste datacenter - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.