Blueprint voor een dynamisch datacenterICT-Partners |

Hoe toekomstbestendig is uw datacenter strategie? Vergelijk middels deze whitepaper uw situatie en strategie met dat van vergelijkbare organisaties.

ICT-afdelingen staan bij veel organisaties voor grote uitdagingen. De eerste opgave is het inpassen van nieuwe technologische mogelijkheden zónder bestaande processen te frustreren. Denk aan de opkomst van cloud computing, mobile support en het verwerken van social en big data. Verder is de inrichting van ICT-infrastructuren gebaseerd op drie afzonderlijke lagen: storage, processing en virtualisatie. Dat maakt het beheer complex. Daardoor is de vraag naar hogere performance, grotere schaalbaarheid en beschikbaarheid uiterst lastig te vervullen. En vraagt het geheel om een aangepaste, toekomstbestendige datacenter strategie.

In deze whitepaper:

    • Welke datacenter strategie volgen publieke en private organisaties op dit moment?
    • Waar staan Nederlandse organisaties in de digitale transitie en wat zijn hun plannen?
    • Vergelijk uw situatie en strategie met die van uw concurrenten

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Blueprint voor een dynamisch datacenter - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.