Tips voor het invoeren van een master data management systeemICT informatiecentrum |

Master data betreft de kerngegevens van uw bedrijf. Belangrijk dus om daar goed mee om te gaan. Maar hoe en waar bewaart u deze gegevens? In dit whitepaper staan een aantal tips beschreven voor het invoeren van een master data management systeem.

Master data management systeem

Iedere organisatie heeft te maken met data: gegevens van klanten, producten, bestellingen etc. Deze gegevens worden vaak in meerdere datasystemen gebruikt. Om zorgvuldig met deze gegevens om te gaan, kunt u gebruik maken van een master data management (MDM) systeem. In dit whitepaper leest u enkele praktische tips voor drie belangrijke aspecten van MDM: kwaliteit bepalen, kwaliteit waarborgen en het gebruik van software.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Tips voor het invoeren van een master data management systeem - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.