Oplossingen hoe u beter kunt omgaan met data


Omgaan met data

ICT informatiecentrum |

Data. Het wordt is in enorme hoeveelheden beschikbaar en voor veel organisaties is het een grote uitdaging om hier op de juiste manier mee om te gaan. Waar slaat u alles op? Kiest u voor uw eigen servers, de cloud of een private datacenter? Opslag, archiveren en migreren zijn termen die u steeds vaker hoort. Maar wat is het nu eigenlijk?

Omgaan met data

Het begrip archiveren kent iedereen maar in combinatie met data zijn er nog wel wat onduidelijkheden. Want wat houdt archiveren nu praktisch in en wanneer wordt archivering gebruikt? Waar slaat u alles op en op welke soorten dataopslag zijn er allemaal? Het antwoord op deze vragen en de oplossingen om beter om te gaan met veel data leest u in dit whitepaper.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Oplossingen hoe u beter kunt omgaan met data - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.