PIM software selecteren


PIM systeem

ICT informatiecentrum |

Informatie over hetzelfde product slaat u bij voorkeur op één plaats op. Daar waar u het gebruikt of publiceert maakt u gebruik van die eenduidige informatie. Een product information management systeem of PIM systeem realiseert dit voor u. In dit whitepaper leest u waarop u moet letten bij de keuze van PIM software.

PIM systeem

Dezelfde productdata slaat u op verschillende plaatsen op. Denk daarbij aan uw ERP systeem, uw productdocumentatie of uw website. Als iets wijzigt in de productdata, moet dat op al die plaatsen apart gewijzigd worden. Beter is het als u over één centraal systeem voor deze productdata beschikt en als wijzigingen in die informatie op alle plaatsen direct beschikbaar zijn. Dat doel bereikt u met een PIM systeem.

In dit whitepaper leest u hoe u een PIM oplossing kiest, hoe u de eisen en wensen van uw organisatie inventariseert, wat de aanschaf- en onderhoudskosten zijn en hoe u een PIM project aanpakt. Overweegt u een oplossing voor product information management, start dan met het lezen van dit whitepaper.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

PIM software selecteren - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.