Cloud migratie: kansen en uitdagingen


Cloudmigratie

Rackspace |

De cloud, hét toverwoord voor een succesvolle business. Alhoewel, de keuze voor de juiste cloud variant is nog niet zo gemakkelijk. Wordt het een overstap op een public cloud, private cloud of op een hybride cloud? Elk van deze soorten heeft zijn eigen voor- en nadelen en vergt specifieke vaardigheden om de beoogde cloud voordelen te verzilveren. Welke cloud voor uw bedrijf het beste is, leest u in dit whitepaper.

Cloud migratie

Migreren naar de cloud is niet iets wat u zomaar doet. Er zijn verschillende uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd. Het succes van de cloud migratie is pas te zien na een lange periode van zorgvuldige en gedetailleerde planning. Daarnaast is het zo dat uw gegevens in de cloud beter beschermd zijn tegen cybercriminelen. Wilt u ook migreren naar de cloud en alles eruit halen wat er in zit? Download dan dit whitepaper met tips & trucs.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Cloud migratie: kansen en uitdagingen - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.