Kiest u voor lokaal, de cloud of hybride cloud?ICT informatiecentrum |

Moet u nou lokaal, in de cloud of hybride cloud werken? Het is een bekend vraagstuk waar veel bedrijven tegenaan lopen. Het is vandaag de dag niet meer de vraag of er in de cloud gewerkt gaat worden, maar meer de vraag wanneer deze stap gezet wordt. Lees in dit whitepaper over de factoren die bij deze keuze een cruciale rol spelen.

Wat is Hybride cloud?

Zodra een organisatie kijkt naar nieuwe toepassingen of software staat de keuze tussen lokaal werken of in de cloud centraal. Maar er is een populaire trend in opkomst: een hybride omgeving, waarbij er zowel lokaal als in de cloud gewerkt wordt. Lees meer over hybride cloud en de factoren die uw keuze kunnen beïnvloeden in dit whitepaper.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Kiest u voor lokaal, de cloud of hybride cloud? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.