In vijf stappen naar de cloudUNIT4

Deze cloud computing whitepaper beschikbaar behandelt een aantal aspecten van cloud computing. Deze whitepaper beschrijft in een vijf-stappenplan, hoe de cloud te benaderen en op welke onderdelen gelet moet worden bij het opstellen van een cloud computing plan.

Inhoud van het whitepaper:
– Waarop moet worden gelet bij het maken van een business case voor cloud computing?
– Waarop moet worden gelet bij het bepalen van de servicebehoefte en wat de consequentie is van bepaalde keuzes?
– De whitepaper legt uit op welke aspecten van de cloud uit moet letten bij het bepalen van de complexiteit.
– Ook wordt behandelt welke aspecten van uw ICT beleid u opnieuw onder de loep moet nemen en wat u op papier dient te zetten.
– Tot slot behandelt de whitepaper een aantal vragen die u op weg helpen bij het vinden van een geschikte cloudleverancier.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

In vijf stappen naar de cloud - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.