Wat is SaaS?


Wat is SaaS

Kerridge Commercial Systems |

Software as a Service, of SaaS, is een manier om toegang te verkrijgen tot software via internet in plaats van de software aanschaffen en installeren op computers op uw bedrijfslocatie. In dit whitepaper leest u vijf voordelen van SaaS en wordt er dieper ingegaan op SaaS voor de handelssector.

SaaS

De termen Saas en cloud computing worden vaak door elkaar gebruikt. Cloud computing is een meer uitgebreide term voor het opslaan en toegang hebben tot data en software via het internet. SaaS is een onderdeel van cloud computing. Het gebruik van een SaaS oplossing brengt enkele voordelen met zich mee, bijvoorbeeld onder andere op het gebied van kosten en investering.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Wat is SaaS? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres



* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.