Kan HR het nog wel bijbenen?


Kan HR het nog wel bijbenen

ADP |

Het personeelsbestand veranderd continu en kan HR het overzicht nog wel behouden over de verzuimkosten? Lees in dit whitepaper feiten en cijfers over deze onderwerpen en ontdek of HR het nog kan bijbenen.

Veranderingen voor HR

Het personeelsbestand van bedrijven ziet er vandaag de dag anders uit dan een eeuw geleden. Het aantal tijdelijke en parttime contracten neemt toe en de grote meerderheid denkt vanaf elke werkplek, waar ook ter wereld, zijn werk te kunnen doen. Dit en meer feiten en cijfers leest u in dit whitepaper.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Kan HR het nog wel bijbenen? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.